Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
04.02.2017 16:33 - КАК СЕ ПИЛЕЕ НАРОДНА ПАРА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 918 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 04.02.2017 16:39

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                       ПЕСТИ, ЗА ДА ИМАШ



image



От години слушам все едно и също- пари за образование няма, пари за здравеопазване няма, пари за инвалиди няма и т. н, и т. н... Как ще има, като в днешна България има толкова излишни институции и хора.

 

Излишни са Президентството, Министерството на спорта и Министерството на културата. Излишни са и хората, работещи в тези институции...

 

Излишна е и Българската академия на науките. Единствената академия на науките в целия Европейски съюз.

 

В БАН има научни институти за изследване на космоса, за изследване на океаните, на населението, на обществото, на човека, има 9 биологични института, банаджиите изследват още знанието, изследваха Дупката в с. Царичина, Изследваха Ванга, изследват мощи, вампири, свещени извори, Антарктида, наскоро изследваха извънземни и т.н.

 

В БАН обявиха официално, че у нас въобще не е имало турско робство и поканиха мюфтията Мустафа да им чете лекции. Честваха Вартоломей, честваха Давутоглу, проведоха конференция за Карл Маркс и др.

 

От 2008 г., годината на Постановлението на Станишев, досега ние, всички български данъкоплатци, сме изплатили на привилегированите „учени“ сумата от 32 милиона лева! Тази сума „учените“ са получили над всички останали свои доходи, които, както е известно, никак не са малки...

 

Да, не е луд, този, който яде зелника...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

SaveSaveSave



Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198911
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575