Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
12.12.2016 06:06 - НЕСИГУРНОСТ ПО ЗОДИАКА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 503 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.12.2016 06:06


                            СТРАХОВЕ И ОПАСЕНИЯ НА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ

 


image



Малцина се чувстват напълно уверени в това, което правят. Дори тези, които изглеждат много самоуверени, си имат своите вътрешни  съмнения и тревоги.

Всяка зодия се съмнява в себе си по различен начин. Ето какви са нещата, които носят несигурност на хората от 12-те зодии и вижте как точно можете да преодолеете вашата:

Овен

Най-голямата ви несигурност се крие във вашето настроение, свързано със силните ви емоции. Вие наистина реагирате първично и прибързано, и често плашите или изнервяте хората около себе си. Наясно сте с този факт, така че просто следващият път, когато решите бързо да промените  настроението си, опитайте да се погледнете през очите на околните!

Телец

Вашето най-голямо съмнение в себе си е, че може би не сте достатъчно добър за близките си, и те може да ви изоставят в даден момент. Вие се страхувате вашето собственическо чувство, инатът ви и вашият прословут егоизъм да не отблъснат любимите ви същества. Е, просто бъдете малко по-широко-скроени и щедри към останалите.

Близнаци

Вие постоянно се притеснявате за това, което хората мислят за вас. Твърде много мислите за репутацията и имиджа си, вместо да се замислите как хората наистина се чувстват около вас. Спрете да се правите на такъв какъвто не сте, а правете  това, което ви прави щастлив. Съобразявайте се с любимите си хора, а не с познати и непознати.

Рак

Вие искате винаги нещата да са под ваш контрол и сте склонни да действате доста манипулативно в името на това, нещата да се случват по вашия начин. Дълбоко в себе си знаете, че това ваше поведение отблъсква повечето хора. Време е да се откажете от желанието и навика си да си врете носа навсякъде и във всичко.

Лъв

Вие все си мислите, че другите не ви оценяват по достойнство. Струва ви се, че сте много по-добър, отколкото другите осъзнават. Това ви кара да се държите с една фалшива самоувереност. Другата ваша голяма несигурност се крие в това, че сте мързеливи, но не искате другите да го узнават. Спокойно. Вие ще успеете в живота, просто трябва да опитате.

Дева

Вие сте изключително критични към себе си. Съмнявате се в правотата на всичко в своя живот. Лошото е, че без да осъзнавате пренасяте тази ваша свръхкритичност и върху приятелите и семейството си. В резултат на това, хората започват да странят от вас. Позволете си да бъдете такива, каквито ви е създала природата.

Везни

Вашата най-голяма несигурност в живота ви е да не си създадете излишни врагове и неприятели. Именно заради това вие се съгласявате с неща, които не харесвате и сте готови да отстъпите по време на спор или скандал, вместо да отстоявате позицията си. Разберете, че няма как да се харесвате на всички и никога никого да не обидите. Застъпвайте се повече за себе си!

Скорпион

Скорпионите като цяло не вярват напълно на хората, те не вярват и на себе си. Имат вродената склонност да се съмняват във всеки и във всичко. Независимо дали е романтичният им партньор, колегата им, най-добрият им приятел или собственото им дете. Тази несигурност може да навреди много на социалния живот на хората от този знак. Доверявайте се повече на хората и ще разберете, че повечето от тях са с добри намерения.

Стрелец

Вие сте свръхчувствителни и ако някой не ви обръща внимание, вие смятате, че ви мрази. Разберете, че не сте център на света. Спокойно! Само защото не сте основният фокус в момента на близките си, това не означава, че те ви пренебрегват по някаква причина. Разберете, че всеки човек си има своите проблеми и ангажименти, и не може все за вас да мисли.

Козирог

Вие умирате от страх, че хората могат погрешно да ви възприемат за по-глупави, отколкото сте. Вие сте интелигентни и разумни, но просто не е нужно непрекъснато да го демонстрирате. Ако се опитвате да показвате превъзходство на интелекта си всяка една минута, вие наистина няма да сте приятен за общуване. Приемете, че някои хора не знаят и не могат всичко, което вие знаете или можете. Това обаче не ги прави по-лоши или по-грешни от вас.

Водолей

Най-голямата ви несигурност се крие във вашите потиснати емоции. Вие никога не позволявате на хората да разберат какво точно чувствате дълбоко в себе си. Вие показвате пред другите едно приятно  лице, което обаче често е маска. Научете се да събаряте стените около сърцето си. Позволете на другите да разкрият емоциите ви – това не е срамно!

Риби

Вие все си мислите, че рано или късно ще разочаровате хората и това ви подтиква да бягате от реалността. Няма значение колко много се опитвате да накарате близките си да бъдат щастливи - именно тази ваша несигурност може да ги направи нещастни! Живейте за момента и се научете да приемате своите слабости. 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ, Esq.

www.SuperAstro.net

Save



Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191186
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575