Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
17.10.2016 06:42 - НАЙ- ПОДХОДЯЩИЯТ ПАРТНЬОР ЗА ВАС | SuperAstro.net/blog
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 514 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 17.10.2016 06:42


                                          АСТРОЛОГИЯТА КАТО ПОМОЩНИК




image

 

Животът без приятели е празен, скучен и много по-труден. Приятелите не са просто хора, с които можете да си кажете две приказки. Това са хора, с които имате общи интереси, на които можете да се доверите и да разчитате. Ако трябва да бъдем честни, трудно се намират истински приятели. Понякога дори да са край вас, не можете да ги познаете.

Астрологията отново ви идва на помощ. Изхождайки от своя зодиакален знак, може да разберете кой е най-подходящият за вас тип приятел и да го познаете, когато животът ви срещне (ако вече не го е направил):

Овен

Овните имат нужда от динамичен и активен човек до себе си, който да е подготвен за всякакви ситуации. Те обичат приключенията. Търсете енергичен и страстен човек, който да е готов да купонясва и да пътешества по всяко време.

Телец

Телците обичат да се грижат за другите, затова се нуждаят от човек, който да оцени грижовната им натура. Чудесно си пасват със спокойни хора, които обичат качествена храна и музика. Общите вкусове са важни за стабилното приятелство с Овена.

Близнаци

Близнаците са леко егоистични и егоцентрични. Те обичат да получават каквото искат и да са в центъра на вниманието. Могат да имат успешно приятелство с човек, който не обича много да изпъква, но пък има желание да купонясва и умее да ласкае Близнака.

Рак

Раците са изключително емоционални и затова се обграждат от хора, които могат да споделят емоциите им и ги разбират. Тази водна зодия има въображение и оценява всички, които са по-креативни и умеят да мечтаят. Важно е приятелите на Рака да демонстрират емоциите си, да обичат домашни забавления и да планират заедно уикендите.

Лъв

Лъвът обича забавленията, логично неговите приятели също трябва да ги обичат. Родените през август са страшни киномани и често се сближават със сродни души. Те много обичат и да пътуват с приятели.

Дева

Девите са сериозни същества, които умеят да ценят и най-малките неща. Уважават хора, които като тях могат да се забавляват, но и знаят кога да бъдат сериозни. Девите си търсят приятели, които обичат да четат и да се мотаят сред природата.

Везни

Везните не обичат да са сами и им трябват хора, които постоянно да са на тяхно разположение. Представителите на този зодиакален знак са много щедри и обичат да споделят всичко с дружките си.

Скорпион

Скорпионите са динамични и личности, които обичат адреналина и рисковете. Нуждаят се от приятели, които са смели и готови да се впускат в нови и нови начинания без много да му мислят. Скорпионите се обграждат със страстни натури, с които искат дълготрайни приятелства.

Стрелец

Стрелците виреят най-добре сред оптимисти и ентусиасти като тях. Изпълнени с живот и позитивни мисли, те обичат да се шегуват с околните, така че приятелите им трябва да носят на майтап.

Козирог

Козирозите обичат семейството си, колкото и приятелите си, така че те се нуждаят от човек, който да приема цялата им фамилия и да няма проблем да се мотае с тях. Големи фенове са на всякакви музикални изяви и с радост биха посетили всякакви подобни ивенти.

Водолей

Водолеят вечно е потънал в мисли и се чувства в свои води сред себеподобни интелектуалци. Представителите на знака обичат спокойствието, но това не означава, че са антисоциални. Дружат с хора, които разбират тази тяхна нужда да превключват от парти настроение към изолация.

Риби

Рибите обичат разнообразието и търсят сродни души, с които да изследват нови места и хобита. Мили и дружелюбни са и предпочитат да общуват с такива хора, които не ги натоварват.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

Save



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191236
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575