Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
12.09.2016 07:27 - РОЛЯТА НА ЛУНАТА В ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ | SuperAstro.net/blog
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 726 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 12.09.2016 07:27


                                              ПЕРИСКОПЪТ НА ПОДСЪЗНАНИЕТО



image

 

Заедно със слънчевата зодия и асцендента, положението на Луната е един от най-важните фактори във вашия личен хороскоп. Тя е свързана с вашите чувства, а освен това и с подсъзнанието.

Тя определя отношението ви към дома и семейството, към миналото и детството. Луната разкрива емоционалните ви нужди.

Това е знакът, в който се намира Луната в момента на вашето раждане. Ако не знаете вашия лунен знак, можете да го проверите в специалната таблица, която ще намерите в моята е- книга „Луната като ключ към смисъла на живота“. Тази книга можете да си свалите НАПЪЛНО БЕЗПЛАТНО от моя сайт www.SuperAstro.net.

Ето какво разкрива за личността ви вашият лунен знак: 

Луна в Овен 

Вие сте емоционален и директен човек. Често реагирате импулсивно. Предпочитате да показвате любовта си чрез действия, а не чрез думи. Предизвикателствата не ви плашат, а ви държат жив. В непредвидими ситуации, родените с Луна в Овен ще проявяват всичките типични за този знак черти като безстрашие, упоритост, бързина на решенията. Луната в Овен ви кара да търсите непрескъснато емоционална подкрепа.

Луна в Телец

Можете да преуспявате само в ситуации, в които се чувствате стабилни. Вие имате търпението да градите нещата в живота си бавно. Осланяте се на своите сетива и търпение. Вие сте прагматичен човек и лесно се справяте с болката. Именно за това може да изглеждате дебелокож и безчувствен в очите на хората.

Луна в Близнаци

Ви обичате колоритния обмен на идеи, истории, вицове, интересни новости. Лесно се съгласявате с другите. За вас е типично да търсите логично обяснение за странните постъпки на хората. Вие сте прекалено словоохотлив, но пък рядко разкривате това, което наистина мислите и чувствате.

Луна в Рак

На вас ще ви е лесно да споделяте емоциите си на интимно ниво. Вие сте чувствителни и имате богато въображение. За вас ще е трудно да вкарате любовния си живот в релсите. Винаги ще съжалявате за миналото и ще се лутате в спомените си. Когато се чувствате достатъчно сигурен в работата или във връзката си, вие се държите мило с другите. Несигурността ви прави зъл и груб.

Луна в Лъв

Вие имате силна нужда от одобрението на другите, затова ще се стараете да блестите винаги и във всяка ситуация. Вие сте родени с лидерски качества и силна воля, а освен това сте щедър човек, обграден с много верни приятели. Имате игрив по детински нрав и често подкрепяте чуждите мечти повече от своите собствени.

Луна в Дева

Вие сте човек, който обича навика, рутината и анализирането на всеки детайл в живота. Вие се стараете към усъвършенстване цял живот. Освен това имате бърз ум, а в същото време не сте голям традиционалист - склонни сте да следвате различни източници и методи. Понякога сте твърде придирчиви и дребнави и с това отблъсквате близките си.

Луна във Везни 

Вие сте любител на всички красиви и хармонични неща. Държите да създавате баланс около себе си и най-вече в отношенията си с хората. Лошото е, че понякога твърде много се стараете да останете в добри отношения с тези, които не го заслужават. Дипломацията е вашия начин на комуникация. 

Луна в Скорпион 

Вие сте силно емоционална личност, която може да страда от сътресения в личните отношения. Вие имате вродено шесто чувство, нещо повече от обикновената интуиция. Луната в Скорпион ви дава твърда увереност за нещата, но това е и ваше слабо място, тъй като не можете да видите други гледни точки, много добре.

Луна в Стрелец 

Вие сте истински авантюрист по душа и искате да се учите през целия си живот. Вашата храна са вдъхновяващите идеи, любопитните хора, новите преживявания. Обичате хазартния начин на живот и понякога сте твърде лекомислен в интимен план. Ако имате успех в живота с намирането на сродна душа, вие ще се чувствате богопомазан!

Луна в Козирог 

Вие имате вродена нужда да постигате успех в службата, а и сред обществото. Вие може да споделяте много дълбоки и лични неща, чак учудващо за другите. Вие имате нужда да бъдете част от някаква голяма идея, тъй като обичате да поемате ангажименти. Гъвкавостта не е сред силните ви страни и понякога ви е трудно да следвате непрекъснато променящия се свят.

Луна във Водолей 

Вие сте интелигентен индивидуалист с широко, абстрактно виждане за нещата. За вас няма невъзможни работи, като в същото време сте отборен играч, заобиколен от съмишленици. Тимът ви винаги може да разчита на вас, но лошото е че вие понякога се чувствате самотен, макар и сред много хора. 

Луна в Риби 

Вие сте уязвими към всички енергии в заобикалящата ви среда. Вие имате богато въображение и се храните чрез творчеството и търсенето на мистиката. Луната в Риби може да ви накара да се жертвате за другите. В същото време понякога ще имате желание да избягате от всичко и всички - да се взирате в хоризонта, далеч от проблемите в реалния живот.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201032
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575