Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
05.09.2016 06:20 - ЗОДИАК И ИНТЕЛЕКТ | SuperAstro.net/blog
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 919 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                           УМСТВЕН КАПАЦИТЕТ НА ОТДЕЛНИТЕ ЗОДИИ  



image

                                        

Много често ме питат кои зодии минават за най- интелигентни. В интерес на истината трябва да кажа, че има умни и глупави Близнаци, умни и глупави Риби и т. н. И все пак, под определени зодиакални знаци са се раждали и се раждат най- много интелектуалци и мъдреци.

Всеки един зодиакален знак има определени качества, които са му присъщи и които го характеризират. Балансът се поддържа с това, че всеки един от представителите на зодиака е различен и специален сам по себе си.

Когато става въпрос за интелигентност и умствен капацитет обаче, звездите са помогнали със завидни умения и възможности на някои избранници, които оглавяват класацията.

Кои са всъщност най-интелигентните зодии и принадлежите ли вие към тези галеници на съдбата?... Хилядолетните наблюдения сочат, че в това отношение Провидението е по- благосклонно към някои зодии. Ето кои са те:

1. Риби

Често пренебрегвани, Рибите са най-мъдрите и най-умните от зодиака. Чуйте добре какво имат да ви кажат тези хора, защото обикновено винаги са прави, а нещата, които ви съветват, са изпълнени със смисъл. Най-интелигентният човек на всички времена, Алберт Айнщайн, е бил представител именно на този знак. Друг изявен представител на зодията е и създателят на Apple – Стив Джобс.

2. Близнаци

Близнаците са много интелигентни и не е случайно, че са непосредствено след най-умните от зодиите. Те боравят много добре с думите и успяват да научат езиците с лекота. Нямат проблем с разбирането и усвояването на нови знания и материали и са в състояние да се отличат в академичните среди.  Най-големият математик на нашето време, Джош Наш (изигран от Ръсел Кроу в „Красив ум“), е представител на зодия Близнаци. Под знака на Близнаците е роден и вашият покорен слуга Апостол Апостолов...

3. Рак

Представителите на зодия Рак са много умни и се открояват със завидни умения да помнят много и все важни неща. Никога не подценявайте аналитичните способности на тези представители и умението им да преценяват перфектно всяка една създала се ситуация. Прочути предствители на тази зодия са Жорж Санд и Жан Кокто, но и Нелсън Рокфелер.

4. Водолей

Водолеите са изключително интелигентни, а в допълнение на това са и отдадени на работата си – качества, които ги характеризират като много успешни в професионален план. Знаменитости, родени под този знак са най- изявените политици в историята на човечеството- Абрахам Линколн, Франклин Делано Рузвелт, Лудвиг Ерхард и Фридрих Велики.  

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199174
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575