Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.08.2016 06:48 - ПАК ИМ ГО ТУРИХА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 352 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 07.08.2016 17:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                    КУКИШ



image

 

У нас маса абадали съвсем сериозно повярваха, че някаква червена маймуна от циганската махала на Европа може да оглави ООН. Да, ама не!

Португалецът Антониу Гутериш остава начело на кандидатите за нов генерален секретар на ООН след второто тайно предварително гласуване в Съвета за сигурност! Това съобщиха дипломати, цитирани от Франс прес, Ройтерс и Асошиейтед прес. Българският кандидат, генералният директор на ЮНЕСКО Ирина Бокова, се нарежда на пета позиция.

Единайсет от 15-те страни членки са подкрепили кандидатурата на португалския експремиер и бивш върховен комисар на ООН за бежанците, две са били против и две – без мнение. На първия тур Гутериш получи 12 насърчителни вота и нито една бюлетина “не насърчавам”.

Бившият външен министър на Сърбия и бивш председател на Общото събрание на ООН Вук Йеремич се изкачва от трето на второ място, с 8 гласа “насърчавам”, 4 “не насърчавам” и 3 “без мнение”. Той е следван от аржентинската външна министърка Сусана Малкора, която скача от осмо на трето място (8/6/1).

Бившият словенски президент Данило Тюрк, който се бе наредил веднага след Гутериш на първото гласуване на 21 юли, сега заема четвъртото място (7/5/3). Генералният директор на ЮНЕСКО, българката Ирина Бокова отива от трето на пето място, със 7 бюлетина “насърчавам”, 7 – “не насърчавам” и един “без мнение”.

А така! Хапете се сега по червени дирници, шебеци! Разни непрокопсаници са ми казвали, че много им помагало. Ама не вийте на умряло. На умряло ще виете през ноември, когато пак ще ви скъсаме г*за.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 



Тагове:   таратанци,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199255
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575