Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.05.2016 06:50 - РУСКИ МЕКЕРЕТА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 345 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 14.05.2016 06:22

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                      СЪВСЕМ СЕ РАЗПАСАХА


image

 

През последните години Петата колона на Кремъл у нас е изключително активна в своите усилия да върне и задържи страната ни в орбитата на руските геополитически интереси. Политиците от БСП и Атака са сред най-активните. Тези “полезни идиоти” (според Ленин и Троцки) веят руски, горят европейски знамена и по путински модел се ребрандират с оранжево-черната колорадска лента.

Така беше и онзи ден – на 9 май в София и други градове на България. Новото тази година е, че и родната полиция бе ангажирана с това.

По подразбиране и по закон полицията е деполитизирана, а униформата на служителите на МВР – строго регламентирана и своеволни допълнения към нея са недопустими. Полицаите, също така, нямат право на политическа дейност. Според Закона за МВР, те “не могат да членуват в политически партии, да осъществяват политическа дейност, да изразяват политически възгледи, както и да предприемат други действия по служба, с които се нарушава политическия им неутралитет”.

Според етичните стандарти на МВР, изредени в Кодекса на ведомството, полицаите са “безпристрастни и политически неутрални”.

На 9 май 2016 година обаче униформени служители на МВР бяха заснети с оранжево-черни ленти по време на мероприятия, съорганизирани от Руското посолство у нас. С това си действие полицаите на българското Министерство на вътрешните работи практически заеха страна и с действията си се поставиха в услуга на режима в Москва.

Оранжево-черната лента бе основен символ при руската военна агресия, широко използван от терористичните сепаратистки групировки в източна Украйна.

Тя е неприемлив и политически обременен символ, ползван за пропаганда в интерес на друга държава, която ни счита за вражеска, заради членството ни в НАТО.

 

А българският полицай по Закон и по съвест трябва да служи само и единствено на интересите на България и българското общество!


Тези синковци плачат за сопа и уволнение, а защо не и за военен съд?...
 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

 




Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3204341
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575