Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
26.03.2016 10:30 - ОТНОВО ЗА БИЛИЯТА НА ИДИОТА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 607 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 27.03.2016 14:02


                                                  ТЕЛЕВИЗИОННИ ТЪПИЗМИ



                                        image

 

Знайно е, че телевизията е библия на идиота, която катадневно ни залива с дезинформация, тъпотии, пошльотини и откровени идиотщини.

 

Преди време много се смях, когато Теди Москов от телевизионния екран (!) заяви, че в телевизиите работят само тъпанари. Така е, телевизионеринът е кръстоска между курва, лайно и идиот. Той всеки Божи ден прави всичко възможно да затвърди у нас това убеждение.

 

Реших да включа телевизора и веднага налетях на подходящ пример за казаното по- горе. Видната столична интелектуалка Жени Марчева разговаряше с колегата си Георги Тошев на тема атентати и терористи. Ето какво изтърси маститият културтрегер Тошев: "За атентатите в Брюксел всички ние сме виновни!"

  


                                    image

 

Разбрахте ли бе, мръсници?! Виновни сте и трябва незабавно да се явите в полицейските управления. Помолете учтиво да ви арестуват, а след това направете пълни и чистосърдечни признания! Само така ще облекчите гузната си съвест. Пък като ви натикат по затворите, ще имате възможност да се поправите и да преживеете истински катарзис!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199087
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575