Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
25.03.2016 06:11 - КРАЯТ НА БЪЛГАРСКАТА ЛЕВИЦА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 508 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 25.03.2016 06:11

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

                                       ЛУМПЕНИ, МАРГИНАЛИ И ПРОСТАЦИ



image

 

Винаги съм се стъписвал от факта, че западноевропейската интелигенция е с леви убеждения. В лични разговори с такива титани като Гюнтер Грас и Ханс- Магнус Енценсбергер имах възможността сам да се убедя в това.

 

У нас нещата, слава Богу, не изглеждат така. Преобладаващата част от българската интелигенцията е с десни убеждния и дори не иска да чуе за социализъм и комунизъм. С десни убеждения са и всички предприемчиви, трудолюбиви и читави хора.

 

С леви убеждения у нас са само разни лумпенизирани типове, маргинали, некадърни простаци и застарели комунисти. Последните от ден на ден намаляват и това е една много положителна тенденция.

 

Казано другояче, електоратът на БСП- тази родоотстъпническа, корумпирана и прогнила партия, все повече се стопява. За тази мафиотска шайка, създадена за защита на руските интереси в България, настъпват страшни времена... Това вещаят бъдещите задължителни избори.

 

На последните избори за БСП са гласували 15 % от избирателите. Това са около 500 000 души. Всички социологически проучвания сочат, че сега за БСП ще гласуват само 10 % от избирателите. Това са около 400 000 души. Тези 400 000 гласа може и да не вкарат тази антибългарска партия в следващия парламент. По всичко личи, че настъпва краят на българското левичарство, на българския социализъм. България най- сетне ще се отърси от отровната си плесен!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190438
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575