Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
02.11.2015 05:52 - ИЗУМИТЕЛНИ РАЗКРИТИЯ | SuperAstro.net/blog
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 270 Коментари: 0 Гласове:
-1



                                                  СТРАННИ СИМПТОМИ



                                      image

 

Американският парапсихолог и уфолог Бил Фостър твърди, че мнозина от нас са били отвличани от извънземни, но след това нашествениците са промивали по някакъв начин мозъците им и те нищо не си спомнят за това произшествие.

Неотдавна той публикува един причудлив списък. В него са изброени всички онези признаци, които говорят за това, че вие наистина сте били отвличани от извънземни.

1. Загуба на време. Период от време, от няколко минути до няколко дни, за който не можете да си спомните какво се е случило или какво сте правили.

2. Необикновени следи: събуждате се с необясними следи по тялото като ранички, вдлъбнатини, серийни лазерни разрези по глезена, китката или по гърба. Всякакви белези, които не сте в състояние да обясните от къде са се появили.

3. Почукващи или бръмчащи звуци: чуването на подобни звуци при особени случаи, например като преди сън, точно преди заспиване.

4. Чувството, че сте наблюдаван: усещане, което имате по време или точно преди заспиване вечер.

5. Ходите на сън: събуждате се на друго място, не там, където сте заспали и не знаете как сте се озовали там.

6. Виждали сте НЛО или странни светлини в небето.

7. Неудържима нуждата да пътувате: странен необясним импулс да пътувате или да тръгнете на някъде, да отидете на друго място.

8. Необясними медицински проблеми: внезапно заболяване, синузитни проблеми, преумора, мигрена, обриви.

9. Безсъница: страдате от безсъние, кошмари, сънища за НЛО или сънувате, че сте наблюдаван от животни с големи черни очи (обикновено диви животни като бухали, вълци, и т.н...).

10. Импланти: вашият лекар или вие сам откривате малък, странен предмет в тялото си, който не може да бъде обяснен. Най честите места са: бедро, глезен, крак, нос, ръка.

11. Прекъсната бременност: забременявате и след няколко месеца бременността ви е прекъсната без обяснение и без изхвърляне на плода.

12. Проби на сперма: вярвате, че сте имали полов акт през нощта или от тялото ви е извличана сперма.

 

Четете продължението на

 

http://www.superastro.net/blog/2015/11/02/%D0%B8%D0%B7%D1%83%D0%BC%D0%B8%D1%82%D0%B5%D0%BB%D0%BD%D0%B8-%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%83%D1%87%D0%B2%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D1%8F/





Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198650
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575