Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
10.10.2015 06:26 - В БЪЛГАРИЯ СЕ ЖИВЕЕ НАЙ- ДОБРЕ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 489 Коментари: 0 Гласове:
-19

Последна промяна: 10.10.2015 06:38


                                                  ЗА КАЧЕСТВОТО НА ЖИВОТА



image

 

Качеството на живота в София е по-високо отколкото в Ню Йорк! Това показва  сайтът Numbeo.com, който събира генерирана от потребители по целия свят информация за местата, където живеят. Според сравнителната характеристика, индексът на качество на живот в София е 100,63 при 79,54 за Ню Йорк. При това по-голямата стойност е по-добър показател.

Компонентите на индекса са покупателна способност, безопасност, здравеопазване, инфлация, отношение на ценита на имотите към дохода, показател за времето, което е необходимо за придвижване с градския транспорт, както и екологичната среда. С най-голяма тежест са критериите екология и безопасност.


image


По безопасност и здравеопазване показателите на двата града са почти равни, но София е по-добре в чистотата на околната среда, както и в цените на недвижимите имоти, съпоставени с доходите на населението. Положително за столицата е и ниската в сравнение с Ню Йорк инфлация.

Тъй като имам база за сравнение, защото пътувам много по света, аз не спирам да повтарям това от години. Работата обаче е там, че половината  българи страдат от душевни заболявания, а това им пречи да си създадат правилна и ясна представа за света, в който живеят. Побърканите българи живуркат в илюзорен свят, създаден от болните им мозъци. Този свят е преизпълнен с разруха, болка, мъка и отчаяние.

Да, лудостта е  тежко заболяване, което в крайна сметка води до деградация на личността и пълната и дезориентация. Тъжно, но факт. Жалко само за болните българи...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3196878
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575