Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.09.2015 05:49 - БЕЗУМНО ПОСЕГАТЕЛСТВО
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 548 Коментари: 0 Гласове:
-22

Последна промяна: 17.10.2015 18:41


                              КАК УПРАВНИЦИТЕ РУШАТ НАШЕТО ЗДРАВЕ



image

 

Скоро ще ни принудят да се включим в един познат идиотски ритуал. Ще трябва да преминем към зимно часово време и да върнем часовниците си с един час назад. Оказа се, че икономическата полза от тази щуротия е равна на нула. Но вредите за здравето са осезателни...

Според проучване на проф. Чарлс Цайслер от Харвардския университет, всеки понеделник, след преминаване към лятното часово време в САЩ стават доста повече катастрофи. Между 6% и 17% повече! През първата седмица от преминаването към това изкуствено сверяване на часовника, сърдечните удари нарастват средно с 5%.

Според експертите, местенето на стрелките с 1 час напред и назад не е съобразено с биоритмите и потребностите на човешкия организъм и природата. Най-често страда връзката между отделянето на мелатонин и съня. Лекарите споделят, че между хормона на епофизата и съня има пряка връзка и когато мелатонинът не достига, това значително усложнява процеса на заспиване.

Най-честите симптоми, които се усещат при преминаване към ново часово време са гадене и чувство на тежест в стомаха, замаяност и главоболие, дезориентация, безсъние и почти постоянна сънливост, депресивни настроения, загуба на апетит.

Тази идиотщина е едно умишлено и злонамерено престъпление. Тя е посегателство над човешкото здраве и доказателство за престъпната същност на управляващите по света,  които нехаят за здравето на поданиците си.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191477
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575