Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
01.09.2015 06:06 - ЛЪЖА И ИЗМАМА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 644 Коментари: 0 Гласове:
-11

Последна промяна: 01.09.2015 06:07

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                 ДОЛНОПРОБНИ ЛЪЖЦИ И МРЪСНИЦИ



image

 

Идиотските български медии, воглаве с антибългарската, неокомунистическа Нова телевизия, се изтрепаха да ни натрапват следната СТЪКМИСТИКА:

 

”Близо 55% от студентите по педагогика се отказват от бъдещата си професия още по време на следването и се преквалифицират и само 10% стават учители.

Според синдикатите в образованието 10% от преподавателите в България са пред пенсия, а младите учители под 35 години са едва 5%.

Основна причина за отказа им от преподавателската професия са ниските заплати, които са на стойност от около 350 лева.

Синдикатите предупреждават, че липсата на кадри тази година ще се усети най-вече в малките населени места и по предметите информатика и чужди езици.“

 

Не става ясно кой, как и кога е изготвил тази СТЪКМИСТИКА, но това е редовна практика на дезинформаторите от Нова телевизия, които обезверяват, деморализират и демотивират българския народ.

 

Истината е, разбира се, съвсем друга: за всяко учителско място в страната кандидатсват около 120 млади специалисти. Защото заплатите са ниски само в началото- младите учители започват с 550 лева, но само след година- две те зопачват да получават над 900 лева. И това практически за ПОЛОВИН работен ден. Като не бива да забравяме и това: учителите са единствените хора, които ползват поне 3 месеца годишен отпуск!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog





Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198038
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575