Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
23.08.2015 06:20 - ОТРЕПКИТЕ ОТ НОВА ТЕЛЕВИЗИЯ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 796 Коментари: 0 Гласове:
-13

Последна промяна: 24.08.2015 06:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

                                                 ЛЪЖЛИВИ ИЗРОДИ


image

 

Нова телевизия е, разбира се, едно крайно уродливо явление в нашия обществен живот. Тази медия има основна вина за опростачаването на нацията. Нещо повече- Нова телевизия има антибългарска насоченост, защото тя саботира, уронва и торпилира основите на нашата държавност. Чрез неспирна пордица от манипулации, дезинформации и откровени лъжи.

Стигна се дотам, че неотдавна десетки наши видни интелектуалци надигнаха глас срещу нетърпимата пошльотина на поредния “Big Brother”, излъчван от същата тази Нова телевизия. Де да беше само това...

 

В предаването на Нова телевзия „Събуди се“ от 22. 08. т. г. водещата Невена Василева започна да сравнява цените на горивата в отделните страни на ЕС. Тази нагла лъжкиня ни гледаше в очите и лъжеше най- безогледно и то в присъствието на вицепремиера Томислав Дончев. Който се беше изтъпанил с дънки на екрана!

 

Василева твърдеше, че цената на бензина във всички страни на ЕС е около 0, 62- 0, 63 евро. А у нас, видите ли, цената на горивата била ужасно висока. Премиерът мълчаливо се съгласяваше с тези „констатации“. Като от време на време брътвеше някакви глупости за данъци, акцизи и тем подобни дивотии.

Що за вицепремиер е този, питам се, който не знае цените на горивата в съседни на България страни?! Е,
ние отдавна знаем, че ни управляват галфони.

 

Долнопробната твар от Нова телевизия внушаваше безсрамно и то за сетен път, че ние сме най- бедните в ЕС, че ние, българите, сме жалки, нищожни, измамени и изиграни глупаци. Истината, разбира се е съвсем друга.


image

 

Ето какви са цените на горивата в отделните страни на ЕС:

В Белгия литър бензин А- 95 струва 1, 56 евро, а дизелът- 1, 27 евро.

В Германия цените са същите.

В бедна Италия бензинът струва 1, 76 евро, а дизелът- 1, 57 евро.

В Полша бензинът е 1, 25 евро, а дизелът- 1, 14 евро.

Най- скъпи са горивата в Англия- там безинът струва 1, 73 евро, а дизелът- 1, 68 евро.

 

Средностатистическият италианец разполага чисто с около 300- 400 евро на месец. Той може да си купи с тези пари около 180 литра бензин. Точно затова повечето италианци карат колела. Те просто нямат пари за бензин.

 

Средностатистическият българин разполага чисто с около 800 лева на месец. С тези пари той може да си купи 330 литра бензин.

 

Прави са български интелектуалци- Нова телевизия трябва да бъде  бойкотирана тотално! Защото това е една ВРАЖЕСКА медия на наша територия, която води истинска информационна война срещу България.

Хайнрих Химлер е държал над бюрото си следния лозунг: "Прониквай, разлагай, деморализирай!" Точно това прави Нова телевизия- тя прониква в домовете на хората, сее разложение и деморализира населението на нашата страна. Не е ли вече време да изритаме тази неофашистка медия от България?!...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199822
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575