Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.08.2015 05:47 - ВАРВАРИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 549 Коментари: 0 Гласове:
-14

Последна промяна: 08.08.2015 05:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                     БЕСОВЕ


image

 

Руският президент Путин е разпоредил да се унищожават и изгарят всички хранителни продукти, произведени в Европейския съюз. Показните акции на руските власти за унищожаване на стотици тонове храна, предизвикаха недоволството на много руснаци, съобщава ВВС.

 

С влизането в сила на новите още по-строги санкции и забрани не само за внос на храна от ЕС, но и за продажбата й, руските медии се надпреварваха да възхваляват акциите като борба срещу контрабандата, но не всички руснаци са съгласни с унищожаването на напълно годната за консумация храна.

 

Телевизионните кадри, в които булдозери мачкат пити вносно сирене и праскови и нектарини, а тонове бекон бяха изгорени в екарисаж, провокираха онлайн петиция, в която близо 300 000 души поискаха от президента Владимир Путин да спре унищожаването на храната и тя да бъде раздадавана на пенсионерите и сираците, допълва Topnovini.bg.

 

„Започнаха да унищожават храна, а какво следва“, коментира московчанката Олга Савелева, автор на петицията, пред ВВС. „Изглежда властите не ги е грижа за хората.“

По думите й западните санкции срещу Русия вече са вдигнали инфлацията и са тласнали много хора към бедността. „Един пенсионер написа, че не може да се нахрани, или да си купи нещо, така че ако ще унищожават храна, по-добре да му я дадат да я изяде“, коментира Савелева.

 

Андрей Волков, собственик на ресторант в Москва, който заедно с приятели организира и кухня за бедни, коментира, че много хора имат нужда от тази храна и унищожаването й е нехуманно.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 



Тагове:   изрод,   дегенерат,   отрепка,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198006
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575