Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
08.06.2015 06:39 - ПЪРВИ СРЕЩИ С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 2477 Коментари: 0 Гласове:
-24

Последна промяна: 08.06.2015 06:41

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                           ОТНОВО ЗА ЗАГАДКАТА РОЗУЕЛ



image

 

Едгар Мичъл, астронавтът, стъпил на Луната, многократно е заявявал, че извънземни неведнъж са се опитвали да установят контакти с хората. Наскоро към него се присъединиха и много американски специалисти по НЛО. Те призоваха администрацията на президента Барак Обама да разсекрети тайната документация, в която се говори за срещи на хора с извънземни и за наблюдения на неидентифицирани летящи обекти. Призивът беше отправен на форум по въпросите за НЛО във Вашингтон.


Специалистите смятат, че щом Белият дом е започнал да разсекретява поверителни документи, то и срещите с извънземни трябва да станат достъпни. Едгар Мичъл, един от членовете на екипажа на Аполо-14, стъпил на Луната заяви, че извънземни неведнъж са се опитвали да установят контакти с хората и, че данни за това се съхраняват в Съединените щати от 60 години насам.


По думите му служителите на НАСА са общували с пришълци. Мичъл твърди, че определени сили в американското правителство крият доказателствата за срещите на хора с извънземните. Астронавтът е убеден, че правителствата и на други страни също укриват подобна информация.


Напоследък стана ясно, че Федералното бюро за разследвания е разсекретило няколко архивни документа, които подкрепят версията, че през 1947 година на Земята действително се е разбил извънземен кораб!


Според тази версия на авиобазата Розуел в Ню Мексико американските власти са открили и изследвали останки на извънземни. Публикуваните през последвалите десетилетия фотографии бяха обявявани за фалшификати.

Но от документите, публикувани от ФБР на сайта The Vault, следва, че в ръцете на офицери от американските военновъздушни сили са попаднали загинали извънземни, пише британският вестник The Daily Mail.


В донесение на агент Гай Хотел озаглавено "Летящи чинии", се съобщава на директора на ФБР, че "три така наречени летящи чинии бяха намерени в Ню Мексико". Агентът се позовава на информация на следовател от военновъздушните сили.
"Описаха ми ги като обекти с кръгла форма с приблизителен диаметър от 15 метра и с удебеление в центъра. Във всеки от тях е имало по три тела с човешки очертания, но високи само 90 сантиметра", пише Хотел. Телата били облечени в металическа, много тънка тъкан.


Осведомителят, чието име не се съобщава, казал, че извъземните кораби се разбили в Ню Мексико, най-вероятно, заради мощният радар разположен там. Вероятно той е повредил някоя от системите им.


Публикацията на тези документи вероятно ще повдигне нови обвинения към властите, че са укривали от обществото информация, която доказва съществуването на извънземни, както и това, че те са посещавали земята.


Градчето Розуел в щата Ню Мексико става известно след събитията от началото на юли 1947 година. Отначало властите действително съобщават на медиите, че са открили летящи чинии, но само едно денонощие по-късно отричат информацията и започват да твърдят, че става дума за отломки на разбита метеорологична сонда.
В края на 70-те години някои от офицерите участвали в изключително засекретените операции признали, че действително са открити кораби и тела на извънземни.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201496
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575