Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
25.04.2015 07:45 - КУКУЗЕЛ, КУКУНДРЕЛ И КУКУМИЦИН
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 3123 Коментари: 0 Гласове:
-12

Последна промяна: 25.04.2015 07:53

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                             ЩУРА РАБОТА


                                                   image

 

Дни наред медиите ни досаждат с една тъпня, която е поредната буря в чаша уиски. Хронологията на скандала е следната: най- напред един кукузел изока в социалните мрежи, че не рачи да пее за 35 евро в Париж. След това се изрепчи и по телевизора.

 

Министърът се вбеси и му предложи 50 лева. След това качи мизата на 100 лева, ама постави условие: искаше кукузелът да не пее. В последствие се оказа, че кукузелите пеели срещу 150 лева.

 

Друг кукузел се ядоса и предложи 100 лева на министъра. След което подаде оставка. Мининистърът се стресна и се извини публично в медиите. Добре ама кукузелите се закучиха и поискаха оставката на министъра.

 

Ние пък станахме куку. Изкукуригахме. Направо се ошашавихме и се втикясахме. Замязахме на кукундрели. Появи се остра нужда от кукумицин. Дип че кукумицин не се намира по аптеките. Затова пихме по един заебин и по няколко презкурина. Теглихме една майна и на министъра, и на кукузелите и се заехме с далеч по важни неща...

 

Факт е обаче, че инж. Ганев мре да вдига скандали. Дай му да забърка някоя каша. Да вдига шум около невзрачната си персона. След това му гледай сеира. Става един уюн, не ти е работа... Като в познатия виц на Шкумбата:

 

„Другари и другарки, яз бех в Париж. Париж е голем град. Голем е и Бульонскио лес. Що добитък мое да се навърже по тиа дървета...“

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog

 

 




Гласувай:
3



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190873
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575