Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
14.10.2014 07:13 - ДЪРВЕН ГОСПОД ПО ТЕЛЕВИЗОРА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 876 Коментари: 0 Гласове:
-7

Последна промяна: 15.10.2014 06:28

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                                    ЛАБУТ


                                           image

 

Телевизионеринът, не ще и дума, е кръстоска между курва, лайно и идиот. Той работи в „библията на идиота“ и пробутва своите празни приказки на други малоумни идиоти. Винаги е много забавно, когато гледаш как бият подобен тупан.

 

Всичко започна много отдавна... След поредните избори, загубени от СДС, мадам „В“ отиде  с целия си акъл на „Раковски“ 134. Че като я заритаха... Спомням си как тя бягаше, а един вбесен седесар търчеше след нея и настървено я риташе в гъза.

 

Нещо подобно видях неотдавна по телевизията. Разследващ „журналист“ от Нова телевизия вбеси един наркодилър и той здраво го нарита. Разследвщият посерко успя да избяга и така се спаси от голям лабут. Да ме прощава Господ, ама не можах да се сдържа- прихнах да се смея с глас. Така де, най- искреният смях е смехът на злорадството.


                                       image

 

Подобна глупост допусна и Росен Цветков, който за повечко пари заряза положението си на водещ в БНТ и отиде да репортерства в bTV. Този льольо също така се опита да „интервюира“ престъпници и те доста здраво го опухаха. И този храбрец си плю на петите...

 

Няма да забравя най- фрапиращия случай... Репортерът от „Господари на ефира“ Димитър Върбанов се опитваше да проникне некакен в чужд дом, за да задава там тъпите си въпроси. Оказа се обаче, че собственикът на къщата никак не си поплюва. Той сграбчи един чук и халоса Върбанов по кратуната.



image

                                                            С чука по китарата


Боя отнесе и Явор Русев, спортен „журналист“ от bTV. Него пък го драха пияни левскари. Добре, че и той успя да се спаси с бягство. Защото подивелите ултраси щяха да му разпорят дирника.



image

                                                                  Само "Левски"!


Най- смешна и жалка беше Рада Богданова, която по едно време си вреше гагата навсякъде. Опита се дори да „отрази“ протестите срещу Борисов на „Орлов мост“. Там обаче я насметоха, събориха я на земята, тъпкаха я, ритаха я, мачкаха я... Пак добре, че не я претрепаха...

 

Та такива ми ти работи...

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog




Гласувай:
2



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191305
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575