Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
18.09.2014 07:35 - ВРЕДИТЕЛИ, ДИВЕРСАНТИ И НАЦИОНАЛНИ ПРЕДАТЕЛИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 987 Коментари: 0 Гласове:
-5

Последна промяна: 18.09.2014 07:42

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                     ВРЕМЕ ЗА НАБИВАНЕ НА ОБРЪЧИ

 

Стана едва ли не модно да се ругае България. Винаги и за всичко. Някои българи май смятат, че е много шикозно, ако псуваш и злепоствяш Родината си. При това в Наказателният кодекс има член, който визира точно такива престъпления...

 

Член 107 от НПК гласи: „Който с цел да отслаби властта или да и създаде затруднения разстройва или подравя промишлеността, транспорта, селското стопанство, паричната и кредитната система, други стопански отрасли или отделни стопански предприятия, като използува държавни учреждения, стопански предприятия или обществени организации, като възпрепятствува тяхната дейност, или като не изпълнява възложените му важни стопански задачи, се наказва за вредителство с лишаване от свобода от три до десет години, а в особено тежки случаи - с лишаване от свобода от пет до петнадесет години.“


                                           image

 

Споменах вече, че куцо, кьораво и сакато ругае България и изкарва държавата ни виновник за всички беди, сполетели некадърните нашенски простаци, неудачници и лумпени. Страшно е обаче това, че тези нездрави настроения се подклаждат систематично и последователно от продажните български медии. Те катадневно заливат страната  с отвратителната помия и тровят психиката на милиони хора.

 

Затова е редно нашите депутати сериозно да се замислят над това явление. Трябва спешно да се внесат няколко допълнения към споменатия по- горе член от закона. Антибългарските публикации в медиите трябва да се квалифицират като престъпление срещу държавата!

 

                                             image


Народното събрание е длъжно час по- скоро да внесе изменения в проекта за нов Наказателен кодекс. Същността на измененията трябва да се състои в това, че към числото на антидържавните престъпления трябва да се включи и умишленото въвеждане в заблуждение на населението от журналистите.

 

Под отговорност да попадат не толкова редовите журналисти, а собствениците на медиите, ръководителите и редакторите, допуснали публикацията. Трябва да се търси административна и наказателна отговорност от босове на медии, които допускат публикуването на фалшива антибългарска информация; обезпечават информационна поддържка за екстремистки и сепаратистки сили с антибългарска насоченост, в това число и при отразяване на събития извън границите на България.

 

Такава отговорност трябва да се търси и от блогери, които, представяйки се за русофили, клеветят и злепоставят България! Ето какво е написал за русофилството кумирът на българските социалисти Димитър Благоев:

Русофилството е грубо политическо суеверие, умишлено култивирано сред народните маси; политическо знаме, вървенето и воюването под което неизбежно води към предателство и национална катастрофа.

Защото русофилите, плувайки безогледно във водите на руската дипломация, неизбежно и фатално правят от България едно сляпо и послушно оръдие в ръцете на руската завоевателна политика на Балканите”.

 

Точно затова всяка една форма на русофилство трябва да се преследва от закона! Мястото на родоотстъпници и национални предатели като Сидеров и Шаренкова е в затвора! Ето какво четем за последната в сайта EuroChicago.com:

Светлана Шаренкова (…) Издателка на вестниците “Земя” и “Русия днес”, председателка на Форум „България-Русия“ и на Федерацията за приятелство с народите на Русия и ОНД, благоверна съпруга на грузинеца Владимир Тутберидзе, изгонен с решение на НСС от България като заплаха за националната сигурност – Шаренкова е толкова пряко свързана с тайните служби на Путин, че повече няма накъде.

Както е известно и от историята, основната функция на БСП е да обслужва руските интереси в България – но все пак да вкараш такъв виден КГБ- фактор в националния съвет на партията си – това вече е малко прекалено. Все пак 21 век сме – и времето, в което руски надзорници се разпореждаха във всяка българска институция, е някак поотминало.


                                            image

                                               Национален предател и родоотстъпник



                                                     image
                                                      
                                                  Национален предател и родоотстъпник

Ще го кажа ясно и недвусмислено: така както ФБР и ЦРУ преследват  всяка форма на антиамериканска дейност, така ГДБОП и ДАНС трябва да преследват безотговорни и злонамерени драскачи за антибългарска дейност!

 

Новите наказателни разпоредби за обявяването на антибългарските публикации за престъпление трябва да станат част от онзи раздел на Наказателния кодекс, който разглежда престъпленията против държавата. Там, наред с шпионажа, предателството, въоръжения бунт и т.н., трябва да стои и текст за подбуждане на омраза и вражда спрямо България.

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201389
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575