Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.09.2014 06:22 - БЪЛГАРСКИ ЧУКУНДУРИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 984 Коментари: 0 Гласове:
-7

Последна промяна: 15.09.2014 09:50

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

                                               НЕ ИМ УВРЯХА ТИКВИТЕ...

У нас все още има тъпанари, които смятат, че в странство се печели добре. Крайно време е всички българи да разберат, че в странство НЕ СЕ ПЕЧЕЛИ ДОБРЕ. Повечето трудещи се в ЕС получават ЧИСТО около 300 евро месечно.

Ще го кажа другояче, та ега ме разбере и най- големият български тъпунгер: РЕАЛНАТА работна заплата в повечето страни на ЕС е 300- 400 евро! Тъй като цените там са 2- 3 пъти по- високи от нашите, тези 300 евро са просто едно подаяние. Затова за 25 години НИТО ЕДИН БЪЛГАРИН не успя да забогатее зад граница!


                                              image

                                Типичният български емигрант- идиот и половина.


Ето какво е сполетяло група български бунаци във Финландия:

Група от 13 български берачи на горски плодове бяха спасени, след като прекарали три нощи на открито във Финландия. Нашенците се свързали с работодател от фирма наемател на сезонни работници, който им показал мястото за бране и ги изоставил в пущинака. Това съобщава агенция Фокус.

След дългия престой без храна и вода в гората българите били открити, но категорично отказвали да издадат подробности за човека, който ги довел във Финландия. Те били спасени от местни хора, които живеели на 5 км. от гората, в която били изоставени нашенците.

Берачите чакали три нощи да се появи техният работодател, но тъй като това не се случило, тръгнали да търсят помощ в близките къщи.

Големи тъпунгери, ееееей! ГОЛЕМИ!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog

 
ПОСЛЕПИС: Ристьо Тъпото веднага ми писа на ЛС, че съм склерозирал тъпак, но истината е, че тъпакът е той.

Ако този олигофрен знаеше поне един чужд език, той щеше да запита бай Гугъл за размера на РЕАЛНИТЕ работни заплати в бедни страни като Испания, Италия и Гърция. Страни, в които все още слугуват около 400 000 пропаднали българи, които за нищо друго не стават.

Щеше да узнае говедото, че заплатите в тези бедни, изпаднали страни са около 300 евро на месец. Е да, ама простотията не ходи по говедата, а по... Ристоьовците.

Дааа, над милион българи разбраха, че в странство пари няма и се върнаха. Само ахмаци като Ристьо Тъпото все още не са го разбрали. Ама нали точно за такива джуруляци иде реч в постинга ми!...


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net/blog

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198493
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575