Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.04.2014 04:06 - ПРИМИТИВНО СУЕВЕРИЕ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 1561 Коментари: 0 Гласове:
-6

Последна промяна: 30.04.2014 04:09

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                        МАГИИ И ТЕМ ПОДОБНИ ЩУРОТИИ


                                        image

Простоватите хорица и народи от край време вярват в магии. Истината е, че пред подобни дивотии се прекланят само хора, които не могат или не искат да мислят. А иначе магията е древно изкуство, благодарение на което са се развили днешните науки.

Най-доброто средство срещу магии си остава липсата на вяра в тях. Но пък е трудно да не вярвате, ако намерите пред вратата си счупено яйце. За да сте сигурни в посещение на черен магьосник”, трябва да знаете, че този човек никога няма да ви гледа право в очите. Присъствието му навява усещане за нещо мръсно. След като се махне, ще се чувствате изплашени; ще ви завладее и някакво предчувствие за беда.

          
Най- добрият лек срещу тези идиотщини е здравият разум. Трябва да бъдем разумни и никога да не даваме повод за гняв. Смята се освен това, че ваша снимка не бива да попада в хора, на които нямате вяра. Не бива да си давате дрехите или пък коса, нокти, кожички или пък кръв.


                                        image

В крайна сметка най- важното е това: не бива да се събирате с хора, с които ви е неприятно да общувате. Ето и няколко съвета на езорцистите за разваляне на „черна магия“:

1. Три вечери подред след 12:30 ч. вечерта, в едно и също време се прави следното:

Върху разгорещени до червено въглища се слага увито във вестник едно цяло прясно яйце, но трябва да е домашно т.е. без печат. След което изричате формулата: „В името на Отца и Сина и Светаго Духа, както яйцето се пука, така и черномагьосникът, който ми е направил магията, да се смрази и онемее, докато не се откаже от магията си и сам не я развали. Амин.” Повтаря се три пъти.

След пукването на яйцето, върху разгорещените въглени се поставя второ пакетче също от вестник, в което трябва да сте увили три люти чушки и се изрича формулата: „В името на Отца и Сина и Светаго Духа, както чушките горят, така и магьосникът вътрешно да гори, докато сам не развали магията си. Амин.” Пак се повтаря три пъти.

Накрая след като чушките са изгорели в третото пакетче се слагат 3 супени лъжици сол, завити в него и се изсипват върху жеравата, за трети път се казва формулата: „В името на Отца и Сина и Светаго Духа както не можем без сол, така и черномагьосникът да не изтрае без сол, докато не развали магията си. Амин.” Пак се повтаря три пъти, като след всяко „Амин” се плюе по веднъж от към лявата страна.

Важно е, трите процедури да се правят три вечери подред.


     image

2. Ако горното не помогне, няколко вечери след това излезте пак в 12:30 ч. вечерта. Застанете на открито, най- добре на някой кръстопът. Там трябва да счупите едно малко шише със светена вода от църквата и да кажете: „В името на Отца и Сина и Светаго Духа, когато яйцето пак стане цяло, тогава да се сбъдне магията му, която ми е направил. Амин.” Това се повтаря пак три пъти.

Успех, баламурници!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3202735
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575