Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
01.03.2014 03:55 - ГОЛЯМА ПРОСТОТИЯ, ЕЕЕЕЕЕЕЕЕЙ!
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 1090 Коментари: 0 Гласове:
-5

Последна промяна: 02.03.2014 14:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                       ЗАПЛАТА, ТА ЗАПЛАТА


image


Заплатите в Германия били по- високи от нашите. Заплатите в Испания обаче... Заплата, та заплата! У нас куцо, кьораво и сакато все за заплати бръщолеви. Работата е там обаче, че от заплата не се забогатява! При пазарната икономика добри пари се печелят САМО на свободния пазар. Човек може да забогатее САМО тогава, когато работи за себе си. Защо това е така? Много просто: да работиш за заплата означава, че слугуваш на някого. Истината е, че никой, никога, никъде не е плащал щедро на слугите си.

Затова няма смисъл във вашата работа "от 9 до 5"?  Защото НИКОГА няма да забогатеете от нея?...

Вашият работодател никога няма да ви плати заплата, която да отговаря на това колко печели компанията от вашия труд. Ако сте спечелили за неговата фирма 50 000 лева, защо вашият шеф да ви изплати тези 50 000 лева, щом сте готови да работите само за 25 000 лева? А някои са съгласни да работят дори и за 2 500 лева годишно!

Точно затова няма да забогатеете като наемен работник!


                               image

Когато работите за заплата, вие се намирате в един порочен кръг. Вие бихте искали да притежавате повече пари и да купувате повече от всичко, което желаете, но за да купите нещата, които искате– нова кола, по-добро жилище, частно училище за децата– вие трябва да работите повече. Това означава да прекарвате повече време на работа, работейки за някой друг. Това означава да заменяте времето на единствения си, безценен живот за пари! Докато вашият работодател забогатява автоматично от вашия труд (и от вашата глупост), вие трябва да работите осем часа на ден за да преживявате някак си.

Единствения начин да се измъкнете от тази надпревара е да откриете как сами да печелите пари единствено за себе си. Така и само така можете нистина да забогатеете. Това, разбира се, е една азбучна истина, но се почувствах задължен да я формулирам и изкажа, та ега най- сетне уврат главиците на онези глупаци, които катадневно бръщолевят за заплати.

Да, трябва да си голям тъпак, ако в една пазарна икономика разчиташ единствено и само на една заплатка или на една пенсийка. И изобщо, тези, които имат само един източник на доходи, са си кръгли идиоти!


АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 



Тагове:   лукс,   успех,   заплата,   пари,   богатсво,


Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3199030
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575