Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
20.01.2014 05:46 - ПОХОТЛИВИ ДЕМОНИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 1791 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 20.01.2014 06:24

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                             БЕЗПАМЕТНИ СНОШЕНИЯ


                                       image


Съвременната медицина няма обяснение за начина, по който се раждат деца без мъжка намеса. Най-странното обаче е това, че според църковните канони, непорочното зачатие е напълно възможно. Познавачите на каноните твърдят, че виновник за тези зачатия е феномен на име инкубус. Според тях инкубусът е ангел, който е изпаднал в немилост пред Бога заради своето неутолимо сексуално влечение към жените. Затова той бил низвергнат и се превърнал в демон. За да задоволи сексуалните си страсти, демонът изкушавал в съня им най-податливите на ухажването му дами. Именно от този "дяволски любовник" се раждали заченалите в съня на майките им деца, твърдят църковните отци.

 

Според изследователите на инкубуса, демонът-дух няма свое тяло. Затова той се превъплъщава в тялото на покойници или пък действа още по-коварно, обсебвайки тялото на реални, живи хора - на отсъстващия съпруг или пък на симпатичния съсед от долния етаж.

 

Познавачите на инкубуса твърдят още, че има няколко признака, по които дяволският любовник може да се различи от реалния мъж. Ако в постелята на жената проникне инкубус, всички останали обитатели на къщата - включително кучетата, котките и другите домашни любимци, потъват в непробуден, мъртвешки сън. Освен това инкубусът е отвратителен любовник. Той измъчва жертвите си и им причинява болка, а от него вее мъртвешки хлад, който се усеща както външно, така и вътрешно - с душата, категорични са жертвите на демона-любовник.


                                                 image

 

Според познавачите на феномена инкубус, прочутият вълшебник от Келтсктата митология Мерлин също бил заченат по време на сън. Именно поради тази причина майка му категорично отказала не само да кърми бебето, но и изобщо да го възпитава и гледа. Освен това различни средновековни писания и документи са буквално изпъстрени със сведения за раждането на полухора-полузверове, които били рожби на инкубуси.

 

Най-неприятните последствия от похожденията на дяволския любовник се свеждат до обстоятелството, че за изминалите векове нито маговете, нито църковните отци са могли да измислят достоен и най-важното гарантиран метод за защита от инкубуса. Понякога, твърдят католиците, екзорцизмът или изричането на специални молитви и благословии, могат да спрат инкубуса. Но и това май не е много сигурно.


"Инкубусът не се влияе от екзорцизма, не се бои от заклинанията, не се прекланя пред светините и не изпитва страх от всички тези изброени неща. Нещо повече, понякога инкубусът се присмива на екзорцистите, напада ги и им къса дрехите", пише в книгата си "Demonialiti" живелият през XVII век монах от ордена на францисканците Людовико Синистрари.


                                             image

 

Това са сведенията и тълкуванията за инкубуса, които стигат до нас от изминалите векове. В днешно време обаче феноменът инкубус продължава да се приема съвсем сериозно от уфолозите. Според някои НЛО-експерти инкубусите са всъщност пристигнали със своите летящи чинии представители на извънземни цивилизации, които търсят сексуална забава с жени от нашата планета. Пак според уфолозите в 99 от 100 случая жертва на космическите инкубуси стават дами, интересуващи се от различни аномални явления и които вярват в съществуването на извънземните.

 

Много показателен на фона на тези твърдения е нашумелият случай с американката Джил Монро. Нейният случай е документиран от лекари. Попрезрялата девственица била маниачка на тема уфология и страстно мечтаела да срещне представител на извънземна цивилизация. Веднъж Джил пътувала от Ню Йорк за Южна Каролина със самолет, летящ на височина от 5 000 метра, когато видяла в илюминатора НЛО, движещо се с паралелен курс.

 

"Изведнъж от летящата чиния излезе същество с външността на много привлекателен земен мъж - типичен холивудски блондин с широки рамене," разказва Джил. Красавецът се приближил до илюминатора и незнайно как в следващия миг бил в празното кресло до Джил. В същия момент всички останали пътници заспали непробудно. След това блондинът обладал доста болезнено земната девственица, която, колкото и да викала, така и не могла да събуди никого, за да й се притече на помощ.

 

По-нататък историята с Джил става още по-интересна, тъй като тя наистина забременяла. При това - според докторите, без изобщо да се е разделя с девствеността си. Преди да роди тя дава и първото си интервю. В него тя разказала за непорочното си зачатие, на което нито един здравомислещ американец не хваща вяра. Или по-точно не хващал до момента, в който Джил изпаднала в тежко здравословно състояние. За да я спасят докторите трябвало да извадят плода с Цезарово сечение. Сниммките на урода с вид на същински малък дявол, се превърнали тутакси в медийна сензация.

 

Недоносеното бебе преживяло само няколко седмици. Що се отнася до майката, тя все още се опитва да забрави преживяния стрес. За тази цел Джил се е отдала на благотворителна дейност и дори е оглавила църковното настоятелство в родния си град. Тя обаче все още вярва фанатично в съществуването на извънземните и седем месеца в годината обикаля цяла Америка, за да споделя преживяванията си на различни уфоложки форуми.

 

 АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190198
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575