Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
07.01.2014 04:53 - ЗАПИСКИ ПО БЪЛГАРСКИТЕ ИДИОТЩИНИ (ЧАСТ IХ)
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 2547 Коментари: 0 Гласове:
2

Последна промяна: 07.01.2014 04:54

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                              ДЯНКОВЩИНИ


            image

Нашите управници пак изс..ха едно голямо  ла..о. По този повод вестник „24 часа“ публикува чудесна статия, която предлагам на вашето внимание:

”Симеон Дянков от доста време не е министър на България, но ето че поредната дянковска бомбичка пак ни напомня за неговото финансово новаторство. Този път става въпрос за билетите в автобуси и трамваи. Не били напълно редовни и застрахователите нямало да ги признават при инцидент, защото не били издадени от касов апарат. Каквато пък била тънката идея на Дянков, за да пълни хазната.

Хайде стига тъпотии - защо трябва да се издава от касов апарат, та нали самият билет си е касов бон, който се издава от Министерството на финансите. Тогава кому е нужна подобна разпоредба, с която да искат в автобуса и трамвая да има касови апарати. Остава някой следващ Дянков да развие тази идея и да ни задължи да си искаме касова бележка за касовата бележка. Ясно е, че тази история с билетчето за трамвая и автобуса е голяма тъпотия и тя трябва да бъде час по-скоро отменена, а не само отсрочена във времето.“

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191223
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575