Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
02.11.2012 04:45 - НАЙ- НАДЕЖДНИЯТ КОМПЮТЪР В СВЕТА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 500 Коментари: 0 Гласове:
4

Последна промяна: 02.11.2012 04:47

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg



                                               
LENOVO И САМО LENOVO!


  image

 

Сайтът Rescuecom, специализиран в поправка и поддръжка на компютри, публикува рейтинга за надеждност на новите PC-та през третото тримесечие, базиран на данни за пазарните дялове на основните производители в САЩ и оказваната им техническа поддръжка от компанията.

 

Компютрите на Lenovo са най-надеждни, сочат данни на Rescuecom. Следват Asus, Samsung, Apple и Toshiba, които формират челната петица. Lenovo оглави рейтинга и за първото тримесечие на 2012 г., но във второто начело излезе Samsung, припомня TechNews.

На компютрите Lenovo се падат само 2,1% от всички позвънявания в службата за техническа поддръжка, а делът на компанията в САЩ е 8,3% от пазара. Asus с дял от 5,4% държи 3% от обажданията за техническа поддръжка.


На Samsung, който има дял от 1,9%, се падат 1,2% от обажданията, което съответства на 168 точки. За трето поредно тримесечие Apple запазва четвърто място в класацията за надеждност. Компанията има пазарен дял от 12,5% и на нея се падат 7,8% от позвъняванията в службите за техническа поддръжка.


В класацията на Rescuecom следват Toshiba, HP, Dell, Acer и Sony.

 

Парадоксално, но факт: излиза, че най- калпавите компютри- Sony, са най- скъпи на пазара! Това е то да имаш име! Създадеш ли си един път име, то ще ти осигури огромни финансови постъпления и то за години напред…

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net



Тагове:   компютри,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191470
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575