Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
30.10.2012 08:13 - ХИТРЕЦ СИ ТИ, АНДРЕШКО!
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 480 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

               

                                     
БЕДНИ, АМА БЕДНИ КАТО ЦЪРКОВНИ МИШКИ

 

 image

 

От край време българите учат децата си от малки да хитруват. Внушават им, че трябва да се правят на бедни, за да не им завиждат. Мнозина възприемат тази практика и непрекъснато хленчат и се оплакват. Не стихва тяхното сиромахомилско хълцукане. Каква е истината в действителност?...

 

Сред 27-те страни-членки на ЕС Българите са четвърти по харчене на средства за ваканционни пътувания и туризъм! Това показва актуално изследване на Евростат. Колкото и странно да звучи, в разгара на финансовата криза през 2011 г. българинът е похарчил средно по 2100 евро за ваканционни пътувания и туризъм!


По данни на националната статистика за второто тримесечие на 2012 г. пътуващите българи са похарчили общо над 220 млн. лева, като близо 90 млн. лева са били за дестинации в ЕС за храна, настаняване, транспорт и други разходи.


Само през ваканционния месец август над 420 хиляди българи са пътували през тази година в чужбина! Най-силен е бил потокът към Гърция - над 70 хиляди българи, Германия - над 25 хиляди българи, Испания и Италия - по над 16 хиляди българи.


Според НСИ през 2011 г. над 3,8 млн. българи са пътували в чужбина, като отново половината дестинации са били в страни-членки на ЕС. Най-много българите са посещавали съседните страни: Турция - над 1,1 млн. български туристи, Гърция - над 1 милион българи, Македония и Румъния - по над 300 хиляди български туристи и др.

 

Живи да ги оплачеш , сиромашките….

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

www.SuperAstro.net



Тагове:   успех,   пари,   богатсво,


Гласувай:
6



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190885
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575