Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
16.03.2012 05:33 - WE ARE THE CHAMPIONS, MY FRIEND
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 3202 Коментари: 5 Гласове:
5

Последна промяна: 16.03.2012 05:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

                                                 БРАВО НА НАС!

 

Икономическият ръст в България през 2011 г. изпревари този в ЕС и еврозоната! Според данните на НСИ, публикувани наскоро, у нас той е бил 1,7 %, а не, както сочеха експресните оценки - 1,6 на сто.

 

Междувременно статистиката на Евростат отчете за всички 27 страни членки - 1,5% растеж, а за валутния съюз - 1, 4 %. За цялата минала година сме произвели стоки и услуги за 75, 265 млрд. лева или 53, 513 млрд. долара, които се равняват на 38, 482 млрд. евро.

 

На човек от населението се падат по 10 109 лв. или 7187.6 долара/5168.7 евро.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

www.SuperAstro.net



Тагове:   милиардери,   пари,   богатсво,


Гласувай:
5



Следващ постинг
Предишен постинг

1. vmir - Браво на нас!
16.03.2012 07:06
Дано това да намали делът на всезнайковците, мрънкачите и псувачите, което неминуемо ще увеличи крехкото ни засега предимство. Това е единственият ни шанс, защото мрънкачите и подстрекателите са ни най-голямата тежест засега.
цитирай
2. apostapostoloff - Така е, така е,
16.03.2012 07:57
не им омръзна на неудачниците да мърморят, да хленчат и да се оплакват. И за всичко им е е виновна държавицата ни. Истината е, че тези, които псуват България, са всъщност некадърни простаци, неудачници, нехранимайковци, лентяи и социални аутсайдери. Те и САМО те са виновни за всичките си беди!
цитирай
3. jelezov - Примитивно! г. Апостолов, примитивно!
17.03.2012 10:57
"...некадърни простаци, неудачници, нехранимайковци, лентяи и социални аутсайсери" действително съществуват. Това е очевиден факт и не е неабходимо да си умен и образован, за да го констатираш. Но, да твърдиш, че "Те и САМО те са виновни за всичките си беди!" е ,меко казано, израз на кретенизъм. Защо? Ами защото всеки кретен, бил той клошар, бакалин, професор, министър и мн. др. под. би се подписал под това твърдение. Кретенът вярва единствено на това което възприема със сетивата си. Ако можеше да мисли, би си задал въпроса защо ги има, кое ги поражда? По-надарения кретен - глупакът - има готов отговор: те се раждата такива. Подобни "теории" освен че са глупави, са и мнаго страшни. Нацизмът и фашизмът баха и са въплъщение на тези посредствени възгледи
цитирай
4. apostapostoloff - Така миислите вие, миличък.
17.03.2012 19:25
Но вашето мнение няма АБСОЛЮТНО НИКАКВО ЗНАЧЕНИЕ. Никой не се интересува от мненията на такива анонимни нули като вас.

Вие очевидно сте с ограничени възможости и образование от московско- ориенталски тип. Вашето невежество ви пречи да проумеете простичкия научен факт: влиянието на околната среда е минимално и незначително.

Генетиката отдавна е доказала, че съотношението между ген и околна среда е 4:1 в полза на гена. Казано другояче, престъпникът се ражда престъпник, глупакът си е глупак по рождение. Родиш ли се глупак, умираш си глупак.

Няма как да знаете това, защото и вие сте един от многото некадърни простаци, които преобладават в тази страна. Даааа, България е пълна с образовани простаци и неудачници...

Пробутвайте елементарния си неокомунизъм на олигофрени с вашите възможности!

И запомнете: бедният е беден, защото е прост. Затова вие ВИНАГИ ще бъдете беден! Защото сте прост. Меко казано. Ама то пък простотията не ходи по говедата, ходи по хорица като вас.
цитирай
5. kolevdobri - Жалко за нас...
15.04.2012 12:12
Ако успеем да си извоюваме икономическата свобода от собственото си правителство и парламент, в икономически план ще приличаме повече на Сингапур, отколкото на Зимбабве. Това искам аз - прекрасната земя на България, богата и добре организирана като Сингапур. Чудя се на акъла ни. Сингапур е една джунгла, влага та се не трае, няма жито, няма домати и краставици. Всичко се купува отвън. Как по дяволите го правят? Имат 54 000 долара БВП на глава от населението при 11 000 за България. Явно СВОБОДАТА ИМ Е МАЛКО В ПОВЕЧЕ ОТКОЛКОТО НА НАС.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3190693
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575