Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
21.06.2011 05:30 - БОЙКО ИМ ГО ТУРИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 1554 Коментари: 6 Гласове:
6

Последна промяна: 21.06.2011 07:34

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
image

МНОГО ЯКО!

 

 

„Аз съм против това изкуствено мотивиране. Мен, сиракът, кой ми е помогнал, за да вляза в политиката, след това да стана кмет и премиер? Ако си активен, винаги ще си намериш мястото. Даром нищо не се дава, а с работа и амбиция те оценяват накрая. (…) Имало безработни? Търсят се овчари!”

 

Това са цитати от актуално изказване на премиера. Ред префърцунени и префинени дамички веднага нададоха вой. Простак бил Бойко, селяндур. Как можело да праща дечицата им на село?! Та нали повечето от тях са завършили в странство! И какви специалности имат само- „Обтурация при мелиоризацията на теризацията”! Ами за тази философска дисциплина какво ще кажете: „Денихилация и нулиране при разпада на нищото” ?!...

 

Да сте чули наш емигрант да е забогатял?... Или някой от тези изтърсаци, завършили образованието си в чужбина, да е прокопсал?... Таратанци!

 

Работата е там, че в бъдеще големи пари у нас ще се вадят само от селското стопанство и хранително вкусовата индустрия. Това са най- силните карти на България! Единствените силни карти! Краят на нашия чантаджийски период е много близо. Няма вече: „Учи, мама, за да не работиш!”

 

Да, лозето не ще молитва, а мотика! Защото лесни пари НЯМА! Време е и последният идиот в тази страна да разбере това!

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.LudiPari.com









Гласувай:
6



1. apostapostoloff - Опа!
21.06.2011 14:38
stix написа:
Апостолов, тази картинка горе провяля цялото ти есе.

Един съвет: Махни картинката, на която жената е обезличена като личност, за да се погледне сериозно на това, което си написал.


Съвети се дават само тогава, когато ти ги поискат. Иначе неминуемо ще чуеш познатото: "От зелена тиква семе не ща!"
цитирай
2. apostapostoloff - Хайде, холан!
21.06.2011 14:40
stix написа:
Подлостта на фотографа може да се разбере само тогава, когато той или когато мъжете мислено се поставят на мястото на жената от картинката.


Много мъже мислено се поставят на това място. Доказано е, че вече всеки пети мъж е обратен.
цитирай
3. demonwind - Работата е там, че в бъдеще големи пари у нас ще се вадят само от селското стопанство и хранително вкусовата индустрия.
22.06.2011 12:55
Да, Апостоле, така е, ама българите ще слугуваме на някой розов Ханс, дето ще си продава екопродукцията в своята родина, а на нас ще пробутва ГМО-то. И ще си има евтина работна ръчица - за 300-400 лева на месец на Запад дори няма да отидат да се изпикаят, а тук ще целуват ръце.
Викаш имало работа? За висшисти? Аз съм завършил с "много добър" МО в УНСС и дипломиран магистър ходих да бъркам бетон по строежите, защото беше срамно майка ми да ме храни. Е, писна ми и се забърках с едно "успели хора", та едвам се отървах жив и най-вече, на свобода. Сега съм на Запад и работя за нещо, което тук просто няма кой да ми даде. Е. виж, ако можеш да ми намериш някой, който да ми плаща 6000 евро на месец (вземам 7, ама махам наема), твърдо работно време (8 часа, всеки следващ се таксува двойно), 50 работни дни платен отпуск (без компенсациите) + 13 и 14-та заплата, пожизнен трудов договор, веднага се връщам, без да се замисля... Ама силно се съмнявам, че не си чешеш само езика...
цитирай
4. apostapostoloff - Фактът, че се обръщате към непознат на "ти",
22.06.2011 14:58
говори красноречиво за това, че вие сте поредният некадърен български простак. Само такива като вас работят тук за 300- 400 лв. Това са предимно мангали. Милионите безработни на запад веднага ще се хванат и на тази работа. Разправяйте глупостите си на тъпаците от вашите среди!

Освен това сте и един несръчен лъжец. Аз съм живял 11 години на запад и знам какви пари взимат слугинчетата като вас, които чакат на една заплата. Заплатите навсякъде са ниски, защото никой не плаща щедро на слугите си.

7000 евро взимат топ мениджърите в мултинационални компании. Мой приятел в Fujitsu Siemens, мениджър човешки ресурси, взима такива пари. Отпуските са само по 14 дни в целия ЕС, 13- та заплата е премахната навсякъде. Премахнаха я дори и в лентяйска Гърция.

Такива като вас не взимат повече от 1600 евро бруто, а след удръжките и страховитите данъци ви остават пари колкото да се изхранвате. Познах, нали?

Не ми се правете на важен, миличък. Вие сте дребна рибка- без елементарно възпитание, култура и интелект. Вашата дипломка не означава нищо. Защото ОБРАЗОВАНИЕТО УМ НЕ ДАВА!

Ако бяхте умен, нямаше да сте несретен емигрант, който не е съумял да види безграничните възможности в собствената си родина и затова сега слугува за жълти стотинки на някой розов Ханс. Апропо, вашият Ханс никога не може да стане собственик на земя в България, защото го забранява Конституцията. Ама вие сте много глупавичък бе, душко!

Щяхте да бъдете смешен, ако не бяхте толкова жалък. Зщото ние вече се наслушахме на нелепици, разпраявни вече 2 десетилетия от неудачници като вас!
цитирай
5. djem - В България има работа, но няма кой да я работи
27.06.2011 00:16
Мамините детенца учили, ама не сполучили, защото толкова са " учили".
А и както казва премиера - няма срамна работа и има една много стара приказка - който не работи, не трябва да яде. Но, тук в България няма такива родители които да оставят детенце да стои гладно, че не работило - тя мама ще му даде, то горкото не знае не е научено на труд, а всичко на готово да получава ( и акъл на другите да дава).
цитирай
6. apostapostoloff - В България има работа за
27.06.2011 05:00
целокупния китайски народ, ама тате и мама все искат техният изтърсак да работи ПРЕСТИЖНА работа. Че и да взима 10 бона за нея...
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3198050
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575