Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
24.05.2011 04:22 - ЛАПНИШАРАНИ
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 1074 Коментари: 4 Гласове:
2

Последна промяна: 24.06.2011 05:02

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image

                                   ТРИУМФЪТ НА ПРОСТОТИЯТА

Когато грабливите български орди се озовавали пред портите на Византия, хитрите византийци бързо проумели, че тази опасност трябва да бъде парирана. Най- вече чрез изолация. Защото врагът без съюзници не е никакъв враг.

Изпратили на простоватите варвари "пресветите братя" и те ги дарили с азбука, която им отрязала завинаги пътя към цивилизована Европа. На всичко отгоре коварните солунци заразили диваците със своята собствена болест- с нелепата ерес, наречена православие. Така им барикадирали окончателно пътя към католическия свят.

Паднала първата в света "желязна завеса". Тя е попречила на българите да  участват в грандиозните събития, разтърсили и променили Европа. Затова дори и днес България си остава една духовна провинция...

В наши дни българите, тези глуповати балкански чеда, празнуват 24 май- деня на тяхното безгранично скудоумие. Честито!

  

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

www.SuperAstro.net

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. анонимен - А ти си най-големият "умник"
24.05.2011 04:36
Чудя се,защо тогава пишеш,на езика,който презираш...Тъпанар скапан...
цитирай
2. apostapostoloff - Езикът
24.05.2011 05:18
няма нищо общо с азбуката, за която иде реч! Тъпанар скапан!
цитирай
3. protogenes - Господин авторе, моля да прочетете ...
25.05.2011 09:17
Господин авторе, моля да прочетете отново учебничето по история за първи клас, мисля че там представеното там е доста по-издържано от теорийките ви. Ако имахте и капка ум в чутурата,или ако бяхте внимавали в школо, бихте знаели, че Аспарух не е ходил до Константинопол, а мисията на Свети Константин-Кирил Философ и Свети Методий не е била до България, но до Моравия. Като не искате православие, ей я къде е католическа Европа, взимате си куфара и беж, а ако ви мързи - в София мисля, че има поне три католически черкови, ходите си на служба, и прочие. А относно азбуката - че и ний ли да почнем на латиница? По-голямо предателство не би могло да има - предателство към всеки български поет и писател...
Послепис: Виждам от снимката, че сте човек на възраст, за Бога, дръжте се с подобаващото на възрастта си достойнство! Обиждането на човек с различна позиция, пък бил той и обичайната анонимка, не Ви прави по-умен или победител в спора. Има си аргументика за тази работа, другото само показва липса на първите седем години.
цитирай
4. apostapostoloff - Обади се още един лапнишаран!
25.05.2011 09:41
Твоята чутура явно нищо не е разбрала от написаното. Не ме чети, нямаш чутура ти за Апостол Апостолов!

И акъл не ми давай, защото не си ми на годините, на образованието, на интелекта, на общественото положение. Накратко: ти нямаш моето ниво, моя формат, моята класа.

Строго погледнато, ти си никой и нищо! И ще те третирам в блога си както сметна за добре. Ако нещо в мен не ти харесва, просто не се занимавай с мен. Както вече отбелязах, ти просто не си дорасъл за такива сложни теми.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201462
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575