Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
13.01.2011 04:56 - ВАШИЯТ ХОРОСКОП ЗА 2011 ГОДИНА
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 1501 Коментари: 4 Гласове:
3

Последна промяна: 13.01.2011 04:57


НАЙ- ТОЧНАТА ПРОГНОЗА

 
След като много внимателно прегледах хороскопите, които ни предлагат всичките наши медии, стигнах до извода, че най- добър е хороскопът на actualno.com. Запознайте се с него…

 

Овен

В живота на овните започва фантастичен период - пред тях се разкрива абсолютно нов път. Ще се мятате между различни приоритети, между личното щастие и благополучието на другите хора, между парите и нематериалните блага. Вашите шансове да промените живота си са много големи.


imageimageТази година вие ще бъдете в центъра на внимание. Годината не само ще ласкае самолюбието ви, но и ще дразни нервите ви: всяка ваша стъпка ще бъде обсъждана. Ако сте решили да работите за бъдещето, не очаквайте бързо възвръщане на положения труд. Пролетта е вашето време. Привлекателни предложения, нови познанства ще навлязат в живота ви. Основното за вас е - да страните от авантюрите и да не се противопоставяте на хората. Помнете, че през тази година вашата ключова дума е "ние".

Телец


Очаква ви интересна година. Не толкова често хората, предпочитащи "да работят като вол", получават възможност да реализират своите планове и мечти с помощта на късмета.

Вашият успех през 2011 г. има своя история. Тя започва през 2009 г. Плановете, които сте направили тогава, ще се изпълнят през идващата година. Това ще се случи благодарение на много неща - приятели, съмишленици или роднини.


Най-доброто време за телците е началото на годината. Юли и август са време, което е препоръчително да прекарате тихо и мирно - откажете се от нови запознанства и договори.

Близнаци


2011 година ще бъде за близнаците изключително интересна: неочаквани обрати на съдбата ще ви направят по-смели, но и по-хазартни. Ще се престрашите да експериментирате и да правите нови неща, ще натрупате нов жизнен опит и ще завържете познанства с интересни хора.


Голямото количество нови приятелства ще изпълни живота ви, въпреки че 2001 г. не се очертава за вас успешна във финансов план.


Ако сте решили да правите планове за бъдещето, нека бъде през май - именно тогава интуицията ви ще бъде силна като никога. От ноември до началото на 2012 година не взимайте важни решения и не се нагърбвайте с отговорности - точно сега не е времето да бъдете лидер!


Рак

За раците 2011 година готви страхотен подарък. Възможно е през тази година да се преместите в нов дома, а заедно с това и да започнете новия живот, от който така силно се боите. Решавайте, промяната ще ви повлияе благополучно - както на личния живот, така и на кариерата ви.


Очаквайте през август значителни финансови постъпления - ще направите добра печалба и това ще ви направи по-уверени, че сте направили правилния избор.

Лъв

imageimageЗвездите предричат на лъвовете година на промените - преместване в нов дом или много пътешествия в търсене на себе си и на по-добър живот. По всяка вероятност ще стъпите в много чужди страни и градове, но всичко това няма да е просто заради пътуването.

През 2011 година вашият успех е свързан именно с тези пътешествия, които ще ви бъдат от голяма полза - в тях ще намерите отговори на отдавна задавани въпроси. Ще откриете нови важни приятели и нова любов.


Колкото до кариерата и финансовото състояние - очаквайте интересни предложения през юли- август, тогава звездите ви обещават добри покровители, работодатели или партньори.

Дева

В отмерения живот на консервативните деви ще нахлуят промени. Да им се противопоставяте е безсмислено, подчинете им се и се отдайте на волята на лудото течение на живота.


Не се безпокойте за резултатите от тези промени, ще се уверите, че те ще ви доведат до това, което сте мечтали, но не сте смеели да планирате.


imageimageПрез 2011 г. Марс, планетата на войните и преобразованията, ще навлезе във вашия знак, където ще престои до лятото на 2012 година. Този период ще бъде сложен, не толкова заради проблемите, които ще трябва да решавате, но заради промяната в начина ви на живот.


Не се вълнувайте негативно, късметът ще бъде с вас. Ще ви върви много през януари и февруари и през цялото лято. Тогава ще можете да приключите изгодни договори, да приберете печалбата или да получите повишение в работата.


Везни

Удивителна година очаква представителите на този зодиакален знак: предстои да докажете алтруизма си. Трябва да отдадете усилията си на обществото, не само на своите роднини, приятели и колеги.


2011 година ще бъде вашият Рубикон. Вашите минали заслуги ще бъдат оценени, но това няма да ви впечатли. Очаква ви нов път, именно през 2011 година ще разберете какъв е той и къде отива. 


Успехът ви тази година е далеч от дома - става дума за пътешествия или приятели, които живеят далеч от вас. Ако отдавна мечтаете за пътуване, направете го през 2011 година. Периодът е подходящ и ще ви помогне да пуснете корени на ново място.

Добри плодове ви очакват в колективната работа. Индивидуалните проекти отложете за бъдещето. Лятото ще получите интересни предложения, които в никакъв случай не отклонявайте. Към есента очаквайте повишение на заплатата, нов пост или солидна печалба.

Скорпион

Не година, а кутийка с тайни! През тази година ще се опитате да "разплетете" много проблеми, да разберете кой е прав и кой крив, ще трябва да напрегнете нервите си. Но това не е главното. Истинският урок, който ще получите през тази година, е отказът от гордостта.

Началото на годината ще бъде белязано с успехите на 2010 година. Без преувеличения ще преживеете един от най-успешните периоди в живота си, когато мечтите се сбъдват. Ако бъдете гъвкави и се откажете от ината, успехът ще ви съпровожда дълго.

Доверчивостта може да ви донесе неприятности. Затова не подписвайте документи, с които не сте запознати напълно. Не общувайте със съмнителни личности. Слушайте вътрешния си глас, иначе може да се окажете измамени или въвлечени в афера.

imageimageСтрелец

Характерът на вечните търсачи- стрелците- ще им помогне да се справят с предизвикателствата на 2011 година. Настъпва най-доброто време да определите своите стратегически цели и да анализирате миналото си.


Годината ще бъде сложна, ще ви послужат много усилия и нови знания. Но не се предавайте, все пак строите бъдещето си!


През 2011 година всички дела, свързани с имоти, ще бъдат удачни и от гледна точка на финансите, и в емоционален план. Ще получите възможност за нов живот, като осъществите свои дългогодишни мечти.


Годината, особено пролетта, ще бъде успешен период за стрелците, които се занимават с творчество, научна или обществена работа.


Макар през цялата 2011 година да бъдете преследвани от скандали и проблеми, ще постигнете забележително личностно израстване. Искате да промените живота си? Направете го сега!


Козирог

Дойде времето, когато трябва да правите равносметка сравнително често. Какво донесохте в 2011 година? Анализирайте своето положение и се устремете към неговото подобряване, ако е необходимо. Настъпващата година ще бъде време за съзерцание и обмисляне, не правете никакви резки движения!


През тази година най-добре е да не рискувате и да се държите, както обикновено. В течение на годината ще има период, в който ще ви се усмихне съдбата, тогава не губете време и действайте смело.


Краят на април и месец май е най-препоръчителното време да се появите на сцената. Има шансове да срещнете своя партньор в живота, да получите повишение в работата или успешно да реализирате своя творчески потенциал. Действайте спокойно и бавно.

В края на годината ще изпитвате лека умора. Почивайте си, всички нови дела оставете за началото на 2012 година.


Водолей

Изобилие от нова информация, нови знания и нови познати ви очаква, водолеи! Направо свят ще ви се завие от срещи и общуване, но всички те ще се окажат важни и нужни с оглед бъдещето.


Очакват ви много събития, а скуката ще бъде най-далечното нещо за вас. Ако искате да получите образование - това е годината за такива начинания.


Вашата общителност през 2011 година ще ви донесе положителни резултатите в кариерата - умението да се разбирате с колектива ще ви донесе значителен кариерен ръст.

imageimageНачалото на годината идва с парични постъпления. Към второто полугодие ще се сдобиете с високопоставени покровители, добри партньори или спонсори за проектите ви. Вашето положение в живота ще се затвърди в добра светлина.


Всички важни събития през тази година ще се въртят около ученето и новите знания. Учете се, това ще ви донесе резултатите, които ще са в основата на бъдещето ви благополучие.

Риби


2011 година ще донесе промени във вашия живот. Новият жизнен цикъл винаги е свързан с тревожност и до голяма степен зависи от самите вас. Благородни цели и добри намерения ще дадат плод, но също така завист и корист. Каквото посеете, такова ще пожънете.


Вашият успех ще расте през идната година постъпателно - от началото на годината започнете да правите равносметка, в това число и финансова. Особен повод за радост няма да имате, но много скоро събитията ще започнат да ви срещат с нови възможности.

От април месец нататък настъпват промени, това е времето за творческа реализация и важни срещи.


2011 година ще остави следа в живота ви. Очаква ви съдбовен прелом -  смяна на работа или мястото на живеене.

 

Записал:

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

www.SuperAstro.net

 




Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. venercheto - благодаря. дай Боже да се сбъдне! ...
13.01.2011 05:08
благодаря. дай Боже да се сбъдне! (Везнички) и пак- благодаря за труда :)
цитирай
2. trs - Хареса ми за моята зодия
13.01.2011 05:10
Овен :)
цитирай
3. apostapostoloff - благодаря. дай Боже да се сбъдне! ...
13.01.2011 05:55
venercheto написа:
благодаря. дай Боже да се сбъдне! (Везнички) и пак- благодаря за труда :)


И аз ви благодаря за хубавите думи. Радвам се, че успях да ви зарадвам.
цитирай
4. apostapostoloff - Овен :) И на мен ми харесва зо...
13.01.2011 05:56
trs написа:
Овен :)


И на мен ми харесва зодията Овен. Всичко най- хубаво ви желая!
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3201936
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575