Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Архив
Постинг
09.09.2010 05:04 - КРАСОТА И ЗДРАВЕ ЗАВИНАГИ!
Автор: apostapostoloff Категория: Други   
Прочетен: 2709 Коментари: 2 Гласове:
4



                            С ВОДА СРЕЩУ НАДНОРМЕНОТО ТЕГЛО

 

 

 

Моят курс за редукция на телесното тегло (можете да го закупите от сайта www.Otslabni.net) съдържа 171 методически указания, които ви запознават с една система за безболезнено, „уютно” отслабване. Отслабване без глад, диети, усилия и лишения. Не е зле обаче да се запознаете и със следните съвети на водещи световни диетолози…

 

 

Освен че е жизнено необходима за всички процеси в човешкото тяло, водата може да бъде и едно отлично средство за намаляване на телесното тегло. Ето няколко прости съвета как да я включим в борбата с излишните килограми:


1. Поставете по една голяма чаша вода на няколко места в къщата - до леглото, в кухнята, в коридора, на работното място.



2. Когато ви се прииска да хапнете, незабавно изпийте чаша вода. Ще се почувствате сити и ще избегнете излишните калории.



3. Изпивайте по 2 чаши вода веднага след събуждането си, а след това на всеки час от вашия ден по 1 чаша. Така ще получите необходимата дневна норма вода, която не бива да бъде по-малка от 2 литра.



4. Заменете чашата кафе или чай с чаша гореща вода с малко мед.



5. Добре е да пиете с помощта на сламка – така ще пиете на големи глътки и ще приемате по-голямо количество течност.



6. Замразете малки парченца лимон или портокал и ги използвайте вместо лед. Те ще ви освежават, а и ще получите допълнителни витамини.



7. След всяко ходене до тоалетната, изпивайте по чаша вода.



8. Не пийте газирана вода, докато не изпиете от 2 до 4 чаши обикновена.



9. Пийте преди и след всяко хранене по 1 пълна чаша вода.



10. Не подценявайте естетиката - пийте водата от красиви чаши! Положителните емоции не бива да бъдат подценявани в никакъв случай.

 

 

Ще добавя и това: не са необходими никакви магически елексири или сложни рецепти, за да отслабнем. Това е изводът, до който са достигнали учени от Технологичния институт на щата Вирджиния, провели научно изследване за връзката между употребата на вода и изменението в теглото.



В експеримента са участвали над 200 души на възраст между 55 и 75 години с неактивен начин на живот. Те са били разделени на две групи. Едната от тях е изпивала по половин литър вода преди всяко от трите основни хранения за деня.

На другата група не са били дадени никакви инструкции относно това колко и кога да пият вода. За всички участници дневното количество приемани калории е било намалено- до 1200 калории за жените и 1500 за мъжете.



След три месеца хората от групата, която е пиела по половин литър вода преди ядене, са тежали средно със 7 кг. по-малко. В другата група загубата на тегло е била приблизително 3 кг.


Според учените водата успешно е заменила различните сладки и висококалорични напитки, с които много хора са свикнали. Освен това тя е намалявала чувството за глад и по-бързо е създавала усещане за ситост.

 

 

АПОСТОЛ АПОСТОЛОВ

 

www.Otslabni.net



Тагове:   красота,   здраве,


Гласувай:
4



Следващ постинг
Предишен постинг

1. troia - Интересно,
17.09.2010 15:13
но не важи за всички хора. Пробвала съм го, но колкото повече пия вода, толкова повече огладнявам. Направо ми се измива корема и ми се отваря един апетит ....Чао.
цитирай
2. apostapostoloff - Има една руска поговорка...
17.09.2010 17:21
Има една руска поговорка, която гласи: "Това, което е добро за руснака, е лошо за немеца." Така че, вие сте напълно права.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: apostapostoloff
Категория: Други
Прочетен: 3191377
Постинги: 1925
Коментари: 658
Гласове: 3575